0

Despre noi

În cele din urmăfelicităripentru tine, fratesisora, cultivatorușicrescătoru, prietenupasionatsau hater nebun. Felicitărișituturoriubitori de fumatțicelortoți care sunt cu ei (saunoi?)! Sântemmulțiacumnoi, iubitoriluijah.NumelemeuesteErrors Seedeanu. Pentruprieteniitot nu estemaiușor. Vărogsămănumiți D-le Seedeanu. Astăzivăvoispunetoatăpovesteinteresantădespre o companiefoarte cool. Și nu va fi o lecturădespre„Războiși Pace“, sau o istorie a unuiprodus din cauciucdin fabrica «Cauciuc SRL». Va fi cevamaiputernic. Înțelegețisau nu? Nu înțelegețice se întâmplă? Luațitesticuleînpumnulstrâns (sauceavețiînlocullor), luațișervețeleleșisăpun, pentrucăîncepem cu acelemomentecândstrămoșiimein-au câzutînpâmântcasemințenoi.

Acesta a fost începutul celui de-al doilea mileniu. Un nou mileniu, un timp rapid și uimitor, când un grup de băieți rapizi și uimitori s-au întâlnit cu semințe foarte interesante de cânepă din Olanda. Curând această cunoștință a supraviețuit rapid perioada sa pubercială și a fost formată într-un club de interese specifice. Participanții săi au făcut schimb de soiuri vii de semințe, au întâlnit și s-au impresionat reciproc cu povești ridicole. Romantismul de pescuit pe o floare de gheață. Ceea ce sa desprins și se scurge prin expansiunea mării albastre.

* * *

Ani au trecut. A devenit plictisitor să se fumească. Seminte proaspete au fost comandate cu păpuși gonflabile predominant din Olanda. C pentru conspirație. Trebuim să plătim mai mult de 15 € pentru semințe și să așteptăm parcela, uneori, de luni de zile. Spentru stabilitate. Deși n-a fost nici o stabilitate l noi. Și în 2009, un tovarăș întreprinzător m-a oferit să creez o bancă de semințe. Sau nu, sună aproape ca o bancă de spermă. Seed-banca, în general, un locune semințele de cânepă ar fi stocate. Inițial, desigur, toată lumea a plăcut ideea, chiar a vrut să deschidă un magazin de sex, deoarece toate jucăriile, inelele erectile, dopurile anale cu cozi stufoase și alte lucruri am trebuit să vindem. Apoi băieții au plecat, pentru că ideea se părea nebună, ca și ceea cu seed-banca. Pe scurt, totul s-a sfârșit. Dar la eroul nostru ideea acesta a fosteste blocată strâns în creerul său, și el a plecat, ca să spunem așa, să plutească în mod liber.

Mai mult - mai rău. Având în vedere că marea era departe de el, nava a fost pe valuri de asfalt de afaceri fără stabilitate, dar cu o scânteie ... de sub fund. O serie de încercări și erori aproape l-a forțat pe bărbat să renunțe la ideea de afaceri. Erori și probleme au urmat una după alta. Una dintre ele a devenit erori în calcule și iarnă timpurie, care pur și simplu au îngropat semințele necăjite.  Și pentru cireș pe tort se poate fi considerate agențiile de aplicare a legii, care au venit în ospeție, au uitat la semințele ca la răhat, și l-a recomandat pe groverul să oprească cultivarea. Această situație poate elimina pe oricine. Apoi, tipul nostru a devenit aproape nebun. El a vorbit delirant prin pulverizare ceva despre eroarea constantă, ceva despre semințe „greșite“. Apoi a început să vadă. El a dat seama repede că nava a mers la mare fără nume. Și el a numit nava sa Errors Seeds, în onoarea erorilorcare au călite oțelul testiculelor săi. A fost un punct de cotitură, pentru că cineva a bătut la fund și a strigat „Apa!“

* * *

De atunci, afacerii companiei au mers multmai bine, făcândposibilăsă vândă semințe pe toți. Și, cum știși, fiecare grower iubește freebie.Errors Seeds s-a împrietenit cu JahForum, și au trăit până la adânci bătrâneți ... nici macar nu s-antâmplat așa! Dar prietenia a câștigatîncele din următoategaozari, casăspunemașa. Nava a primit un port, în careea, uneori, a venit. Înviitor, toatăaceastănebunie a fost o diferențăfundamentală de restulmagazinelor de pespațiul post-sovietic.Semințevândute, baniiveneau constant șișeinvesteauîndezvoltareaflotei, capacitatățiișiformării de relații de afaceri.Compania a fostrabidăca o șopârlaceeacea oferitErrorsSeedso șansă de a extinde rapid nu numaiconștiința, ci șiorizonturilesăi – sădirecționezeproducțiașiexportulînalteorașe, șiîncurândpepiațainternațională. Pentru a spunecătoți au fost al naibii de șocați. Să nu spun nimic.

Și apoi a fost o muncă grea, care continuă până astăzi. Căpitanul echipei sale a pus scopuri grei, cum ar fi: calitate, servicii și viteză. Pe măsură ce înaintau în mare de afaceri chiar acolo au apărut rechini și recife, care au încerct să se scufunde fregata si să devoreze echipa. Cu toate acestea, șmecherii noștri au stat puternic, au tăiat în jos toate recifele vibratoare abrazive, au pus gaguri în gură fiecărui rechin, și chiar au reușit să-și facă succesul în afacerea lor. Profesioniști cu experiență, ce se poate adăuga aici. Și cum ar putea fi altfel, atunci când este luat ca bază principiul că clientul are întotdeauna dreptate?! În timp ce trăiește ...

* * *

Astăzi Errors Seeds arată cu încredere, jucând în soare cu oțel inoxidabil lustruit în loc de lemn ca înainte. Efectuează o cooperare activă cu fermierii de cânepă interne și europene, și produce astfel în mod direct produse cu o etichetă de preț prietenos de consum. Cum s-ar fi alt ceva? În Moldova, aproape toți cei care își dă seama potențialul colegilor mei mici (semințe de cânepă) au “auzit ceva”despre EC. Și oricum, dacă ne gândim mai mult sau mai puțin sobru că am probleme, compania continuă să se dezvolte și să deschide puncte noi în țările noi, îi face pe oameni să fie mulțumiți de ideile îndrăznețe și de acțiunile mai puțin curajoase. Catalogul cu semințe se alimentează în mod constant, angajații companiei lucrează de sudoarea frunții, ca să dau tot clienților dragi și, bineînțeles, îi pasă de siguranța lor. Totuși există o infrastructură puternică, rezerve bogate ascunse și  așa mai departe.

Managementul companiei nu se culcă, dar continuă să vină cu planuri insidioase de a profita de dezvoltarea lumii de cultivatori și canabisierii. "În curând vom planta cânepa în toate țările și, așa cum spun oamenii, vom crește o lume frumoasă și veșnică " - cuvintele fondatorului. Evident, Errors Seeds nu este doar o afacere, ci o parte integrantă a istoriei multor oameni, ceea ce face ca munca companiei să fie sinceră, generoasă și plină de creativitate.

În loc de un epilog.Vreau să vă reamintesc poruncile biblice, cum ar fi: fuma cu vecinul tău și nu fi obraznic.Amintiți-vă că binele întotdeauna depășește răul, iar Jah câștigă alcoolismul.

Și poate Jah să fie cu tine!

D-le Seedeanu