0

Amnesia Feminised

  • Disponibilitate: Out Of Stock
Specificaţii
Genetica Wild Thai(Ko Chang) x Skunk / Cinderella 99 / Jack Herer
Tip Predominant sativa
Înălțimea Central
Perioada de înflorire Pana la 80 zile
Mirosu in timpul infloririi Mijlociu
Recoltă
Conținutul de THC 15-20%
Aroma
Gust
Efect relaxare
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis de soi Amnesia cresc remarcabil pe toate tipurile de sol. Când se începe maturarea arbuștilor mici, pe ei se formează o mulțime de cole rășinoase. O perioadă scurtă de coacere, dimensiuni compacte și o separare abundentă de rășini sunt pe bună dreptate considerate ca fiind principalele avantaje ale acestui hibrid uimitor.

Origini și premii

Amnezia este creatura producătorilor olandezi. Cultura este un reprezentant clasic al soiurilor dominante cu Indica. Datorită caracteristicilor excelente ale semințelor de cânepă feminizată ale soiului Amnesia ele au devenit în mod repetat câștigători ai diferitelor concursuri profesionale. În 2004, hibridul a ocupat locul întâi la un concurs binecunoscut High Times Cannabis Cup.

Gust și efect

Soiul Amnesia este renumit printre rastamani pentru efectul său prelungit puternic, care însoțit de reflecții profunde. Cultura are un impact puternic asupra corpului și minții. Mirosul său de lămâie ușoară încântă cu prima respirație și dă o relaxare profundă. Dar gustul al hibridului de fum impregnat cu rășina seamănă foarte mult cu Sativa dulce.

Aplicații medicale

Amnezia este unul dintre cele mai bune soiuri de canabis medicamentoase cunoscute până în prezent. Hibridul este deosebit de popular în psihiatrie, deoarece ajută la stabilizarea stării pacienților care suferă de forme severe de tulburări bipolare, care nu pot fi corectate prin metode tradiționale de medicină academică. Cultură ajută la stabilizarea stării pacienților predispuși la atacuri de panică, focare de agresiune necontrolată și furie. În plus, ca toate cannabisurile, soiul poate opri rapid durerea, ameliorează spasmele musculare și convulsii.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun