0

Auto AK Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Sativa/Indica
Tip Sativa/Indica/Ruderalis
Înălțimea Pana la 100 cm
Perioada de înflorire Pana la 60 zile
Mirosu in timpul infloririi Mare
Recoltă Ridicat
Conținutul de THC Pana la 20%
Aroma Conifer, Putred
Gust Citrus, Mentă
Efect înălțătoare, revigorant, inspirație, creative, relaxare
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis ale soiului cu autoînflorire Auto AK vor produce plante excepționale de sex feminin care sunt celebre pentru fertilitatea lor. Tufișurile vor avea dimensiuni compacte cu o structură ramificată și vor forma cola densă din inflorescențe mari verzi. Conurile vor fi strâns legate între ele cu pistiluri de culoare roșiatică și, până la sfârșitul înfloririi, vor fi acoperite cu o podea de rășină mare. Auto AK crește perfect în habitate diferite, deci poate fi plantat, fără îndoială, în interior și în aer liber. O înălțime mică face hibridul ideal pentru cultivarea în growbox-uri, în camere și în sere.

Origini și premii

Semințele feminizate de canabis din soiul cu autoînflorire Auto AK au devenit disponibile după o lucrare de selecție efectuată în mod amănunțit asupra legendarului AK47. Genetica lor conține un bogat set de gene din cele mai bune specii de canabis din Columbia, Mexica, Afganistan și Pakistan. Crescătorii ucraineni au lucrat cu mai multe generații de plante AK-47, stabilind și îmbunătățind proprietățile individuale ale soiului, iar apoi au produs o feminizare profesională și fiabilă.

Gust și efect

Gustul fumului combină o paletă largă de nuanțe de lămâie, lime, mandarine și grapefruit, cu tonuri dulci de suc de cireșe și note florale. Tufele încadrează spațiul cu o aromă intensă de citrice cu note de fructe și fructe de pădure și un fulg picant ușor. Efectul se extinde la starea fizică și mentală într-un mod echilibrat. Conștiința va dobândi un nor de lumină și va fi plină de gânduri și emoții strălucitoare. În organism, puteți simți un zumzet plăcut de relaxare, care va duce mușchii în tonus.

Aplicații medicale

Ca și strămoșul său, Auto AK are un potențial bun de vindecare, dezvăluindu-se în lupta împotriva unor astfel de afecțiuni precum:

  • stres;
  • dureri cronice;
  • greață
  • amorțirea membrelor;
  • tulburări ale apetitului;
  • depresie;

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun