0

Auto Amnesia Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Haze x Skunk #1 x Northern Lights x Ruderalis
Tip Sativa
Înălțimea Pana la 150 cm
Perioada de înflorire Pana la 80 zile
Mirosu in timpul infloririi Mijlociu
Recoltă 40-150 gr,Ridicat
Conținutul de THC 18-22%
Aroma Dulce, Fruct
Gust text
Efect text
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generaleSemințele de canabis feminizate de soiul Amnesia autoflowering se pot adapta la aproape orice mediu climatic. Hibridul a fost numit Amnesia pentru efectul extreme de puternic care poate aduce fumătorii fără experiență la pierderi de memorie pe termen scurt. Arbuștii destul de mari sunt caracterizate prin dezvoltarea lor rapidă, muguri strânși de inflorescențe, similar cu cozi de vulpe, și un număr mare de rășină secretată. Fiecare producător ar trebui cel puțin o dată să creascăaceastă tulpină, carearată un nivel stabil de recoltare, precu în interior așași în exterior.

Origine și premiiAmnezia a fost dezvoltată de-a lungul anilor, prin reproducere harnică. Crescătorii cultivau generații de cele mai puternici soiuri de plante Super Silver Haze și au petrecut retroîncrucișarea celor mai bune din cele obținute. Semințele de cânepă autoflowering feminizate conțin un grad de primă clasă de genetică a familiei legendare Haze și Skunk, fiecare dintre ele înzestrund-o cu caracteristici speciale. Amnezia are o listă lungă de premii la concursuri de canabis. Iată câteva dintre ele:

• Locul 1 la HLC 2004 «Bio Cup»;

• Locul 1 în HLC 2006 «Outdoor Cup» categorie;

• Locul 1 în HLC 2009 «Outdoor»;

• Locul 1 în IC420 2009.

Gust și efectAroma plantelor creează o atmosferă magică cu nuanțele sale de ierburi și tămâie. În fumul dens și gras se poate simți o aroma dulce de fructe cu gust picant și mosc. Efectul în timpul fumatului poate fi descris ca un sentiment euforic de lejeritate plutitoare. Amnesia dă puteri și o dorință pentru activități creative, eliberând potențialul ascuns al conștiinței.Aplicaţii medicaleAmnesia este, de asemenea, adesea folosită în scopuri medicinale, ca un mijloc de a diminua probleme, cum ar fi:

• depresie;

• greață;

• durere fizică;

• stres;

• insomnie;

• senzație de amorțeală.

CultivareCu respectarea regulilor de cultivare poate produce aproximativ 150 de grame de inflorescențe de la fiecare tufă, pentru că din semințele de canabis feminizate de soiul Amnesia autoflowering cresc doar plante de sexul feminin. Trebuie remarcat faptul că această tulpină are un sistem de rădăcină extins și este necesar de a asigura loc liber pentru el. Pentru a evita problemele în interior este necesar de a controla înălțimea plantelor. Amnezia nu este sclifosită și va permite chiar amatorilor să colecteze o recoltă masivă. Dacă așteptați să colectați cel puțin o săptămână, calitatea produsului final va crește.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun