0

Auto Big Bud Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Indica х Sativa genetics
Tip Predominant indica
Înălțimea Central
Perioada de înflorire 8-9 săptămâni
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă 2 luni
Conținutul de THC ridicat
Aroma
Gust
Efect
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis din soiul cu auto-înflorire Auto Big Bud Feminised produc plante care în medie dă 70 de grame dintr-un tufiș, dar cultivatorii de canabis experimentați pot crea un rezultat mult mai bun atunci când ei creează condițiile cele mai potrivite pentru cultură. Hibridul este rezistent la mucegai, putregai și dăunători, deoarece are o imunitate naturală excelentă. Tufișurile pot atinge maximum 130 de centimetri de înălțime. Cultura are o perioadă scurtă de înflorire, care nu depășește 65 de zile, timp în care inflorescențe dense și parfumate apar pe plantele. 

Origine

În genetica Auto Big Bud feminizată există gene ale Big Bud-ului original și cele mai bune plante din genul Lowrider, care au oferit culturii cu o mare impresie și rezistență izbitoare față de factorii nefavorabili. Semințele feminizate de canabis din soiul cu auto-înflorire Auto Big Bud Feminised nu necesită condiții speciale pentru creșterea lor, ceea ce facilitează foarte mult cultivarea și le face accesibile atât profesioniștilor venerabili, cât și celor nou-veniți timide. 

Gust și efect

Parfumul Auto Big Bud Feminised este un amestec fermecător de mirodenii și mirosul de fructe proaspete, care sunt condimentate cu note revigorante de prospețime.  Cultura are un impact fizic puternic, dar în același timp uimitor, care este completat de un efect sativos tonic. 

Aplicatii medicale

Auto Big Bud Feminised este unul dintre cele mai buni soiuri medicali, deoarece ajută la stoparea rapidă a sindromului de durere, ameliorează spasmul,  și, de asemenea, ajută ușor și cu atenție la adormire. Prezența genelor de indica și sativa în varietate face posibilă utilizarea plantelor care produc semințe feminizate de canabis din soiul cu auto-inflorire Auto Big Bud Feminised, pentru tratamentul afecțiunilor bipolare și a afecțiunilor caracterizate prin reducerea anormală a dispoziției și creșterea anxietății. 

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun