0

Auto Black Jack Feminised Silver

Specificaţii
Genetica
Tip
Înălțimea
Perioada de înflorire
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă
Conținutul de THC
Aroma
Gust
Efect
14.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Black Jack la fel de confortabilse simt fiind cultivate în interior și exterior. Hibridul produce plante de ceamai înaltă clasă. În timpul înfloririi arbuștii josuți se acoperă cu o mulțimede înflorescențe aromatice, lucioase și cu excesul de rașină. În timpulsezonului de creștere tufișurile au o dezvoltare un pic cu întrziere, care estecompensată de perioada extrem de scurtă de înflorire. Autofloeringul esteinsensibil la schimbările de temperatură și nu necesită îngrijire silitoare,făcându-l cel mai potrivit pentru cultivatorii începători.

Origine

Din cauza caracteristicilor genetice Auto Black Jack va fi fericit hrănirei abundenteși va păpa orice forma propusă de îngrășământ. Semințele de înaltă calitatefeminizate de canabis autoflowering de soiul Auto Black Jack sunt datorategeneticei excelente: cultura create prin traversarea a două culturi ideale,S.A.D. Auto și Jack Herer, care au acordat urmașului robustețea remarcabilă,abilitați excelente de adaptare și performanța de record.

Gust și efect

Auto Black Jack are un gust și aromat unic de calitate. Mugurii hibridului emană oaromă strălucitoare și este plină de moleșeală tămâie orientală. Nu mai puținăplăcere oferă fumul rășinos, lăsând în urmă un gust delicios, completat în modorganic cu aciditate de lux. Efectul Auto Black Jack va fi apreciat de rastamaniicu experiență și fanii adevărați ale indica. Cultura este ideală pentruutilizarea seara, deoarece are un efect sedativ excelent.

Aplicaţii medicale

Calitățole medicale excelente ale Auto Black Jack sunt apreciate nu doar de admiratorii de canabis, dar, de asemenea, de reprezentanții ai medicinei academice care le folosesc în mod activ pentru a ameliora simptomele de scleroză multiplă, astm și epilepsie. De asemenea, experții spuncă, odată cu utilizarea regulată a acestui hibrid există o îmbunătățire semnificativă la pacienții cu autism și boala Alzheimer.

Cultivare

Pentru ca semințele de canabis feminizate autoflowering de soiul Auto Black Jack să nu facăprobleme în timpul cultivării și recoltării, nu fiți leneș și oferiți arbuștilor o udare de calitate și fertilizare regulate cu îngrășeminte.
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun