0

Auto Blueberry Feminised Gold

Specificaţii
Genetica
Tip
Înălțimea Central
Perioada de înflorire
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă
Conținutul de THC
Aroma
Gust
Efect
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale.

Semințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Blueberry sunt o versiune îmbunătățită a semințelor originale. Hibridul a păstrat caracteristicile esențiale ale strămoșului său, și a adaugat caracteristici utile care fac cultivarea mult mai simplă. Plantele de acest soi au o structură compactă care constă dintr-o cola centrală și un număr de ramificări laterale. În timpul creșterii mugurii vor dobândi nuanțe de violet, oferind soiului un aspect inimitabil. Auto Blueberry poate fi cultivat în aer liber și în interior, dar în ambele cazuri, el va avea nevoie de îngrijire și atenție.

Origine și premii.

Pe parcursul dezvoltării semințelor de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Blueberry crescătorii au dorit să consolideze gustul, calitatea aromatică și ușurința procesului de cultivare. Pentru a face acest lucru, ei au petrecut mult timp în activitatea de reproducție la trecerea de Blueberry și Lowryder. Ei au reușit să atingă ambele ținte, precum și să facă planta inependentă la fotoperioadă.

Gust și efect.

De la plantele adulte Auto Blueberry vine o aromă dulce de boabe intensă, în care ies în evidență note luminoase de afine cu tonuri de vanilie și un miros de citrice acru. Inhalând fumul, persoana se simte ca pe papilele gustative sunt împrăștiate nuanțe de afine suculente, cu o cotă de grapefruit și gust dulce și acru picant. Dominanța Indica este clar manifestată într-un efect relaxant puternic care primele minute de expunere imobilizează literalmente greutatea corporală. Gândurile sunt eliminate de efectele negative și vine fluxul armonios de liniște.

Aplicare în medicină.

Canabinoizii din Auto Blueberry sunt folosite cu succes pentru a face față cu astfel de probleme de sănătate ca:

- Starea de depresie;

- atacuri de panică și de stres;

- încălcare a poftei de mâncare și somn;

- dureri la nivelul membrelor și articulațiilor.

Cultivare.

Cultivatorii începători ar trebui să știe că cultivarea semințelor de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Blueberry necesită unele cunoștințe și efort, deci înainte de plantarea lor ar trebuie să se pregătească. Rădăcină largă ar trebui să aibă suficient spațiu pentru bună dezvoltare. Mai bine de a utiliza vase cu o capacitate de 5 litri. Fertilizând planta, ar trebui să se ia în considerare sensibilitatea ei și nu de a exagera. De asemenea, este foarte important de a monitoriza umiditatea solului, prevenind preaplinul și uscarea. "

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun