0

Auto Hindu Kush Silver

Specificaţii
Genetica Hindu Kush/Masterkush x Lowryder
Tip Indica/Ruderalis
Înălțimea Scăzut
Perioada de înflorire 8-9 săptămâni
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă 400 g/m2 2 luni,Ridicat
Conținutul de THC ridicat
Aroma
Gust
Efect
14.00Ron

Descriere

Caracteristici generale
Semințele regulate de soiuri cu autoinflorire de canabis Auto Hindu Kush dau o cultură omogenă de plante de sex feminin și masculin. Cu ele puteți obține nu numai volume mari de recolte, ci și material nou de semințe pentru cultivarea ulterioară a speciei. Tufișurile cresc la dimensiuni medii și au nuanțe întunecate de culoare verde închis. Semnele Indicei adevărate sunt exprimate în structura ramificată a tufișurilor și producția abundentă de rășină odoriferă cu un procent ridicat de tetrahidrocanabinol. Prin urmare, soiul este potrivit pentru producția de hașiș de înaltă calitate. În plus, va fi extrem de bun pentru reproducerea comercială.

Origini și premii
Originalul Hindu Kush  a fost găsit printre munțile vechi, denumirea cărui a adoptat-o. Valea Hinducuș este considerată drept centrul culturii de canabis, așa cum a fost mult timp cunoscută pentru soiurile de cânepă care au avut loc acolo, care au devenit în cele din urmă baza multor hibrizi de astăzi. De când Hindu Kush a ajuns la crescătorii occidentali, el a fost crescut, fără a schimba fondul genetic. Abia după un timp, crescătorii au introdus o proprietate de autoflorizare prin incrucișarea cu Lowrider, astfel încât locuitorii din zonele cu ecosisteme mai puțin adecvate să se poată bucura de acest soi minunat fără pierderi de calitate.

Gust și efect
Tonurile strălucitoare ale unei lămâi dulci impregnează gustul fumului moale, care va lăsa pe expirație un gust de flori-picant. Un parfum proaspăt de citrice cu note de lemn de santal și un buchet de plante medicinale se va rătăci în aer în jurul plantelor cultivate din semințe obișnuite de canabis din soiul autoflorizant Auto Hindu Kush. Efectul va trece prin corp, cu un zumzet plăcut de relaxare, care va conduce la o bună stare fizică generală în ton. Conștiința va găsi un calm profund și va trece la o stare meditativă, va duce la autocunoaștere profundă
.

Aplicatii medicale
Auto Hindu Kush are un efect excelent de vindecare, care poate ajuta cu o serie de probleme de sănătate, inclusiv:

- durere fizică;

- astm;

- artrita;

- insomnie;

- atacuri de panică;

- stres;

- lipsa apetitului;

- depresie.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun