0

Auto Jack Herer Feminised Gold

Specificaţii
Genetica
Tip
Înălțimea Central
Perioada de înflorire
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă
Conținutul de THC
Aroma
Gust
Efect
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Seminte feminizate de cannabis soiului autoflowering Auto Jack Herer Feminised produc răsaduri puternice și rezistente, la care în timpul de maturarea sunt formate muguri dense, puternic impregnate cu rășină lipicioasă cu un miros de miere. Cultura este modestă și nu necesită crearea unor condiții ideale, ci pentru a descoperi pe deplin potențialii soiului cultivatori îi oferă un nivel optim de umiditate și lumină.

Origine

Plantele care produc seminte de cannabis feminizate soiului autoflowering Auto Jack Herer Feminised, sunt descendenții direcți ai Jack Herer, care este considerat un favorit printre Cannabaceae. Pentru a îmbunătăți calitatea soiurilor originale plante sale sunt traversate cu o varietate de plante Ruderalis, care a furnizat cultura practic ideală.

Gust și efect

Seminte feminizate de cannabis soiului autoflowering Auto Jack Herer Feminised vă bucură plante, care în procesul de maturare lor încep să emane un parfum minunat compus din note de lemn ușuare, armonios completat de un miros picant de condimente. Despre efectul hibridului Auto Jack Herer Feminised poate spune doar că este un impact cerebral puternic, care este însoțit de relaxare profundă, precum și de zbor luminos de gânduri și fantezii.

Aplicaţii medicale

Soi de marijuana Auto Jack Herer Feminised este foarte bun pentru practica medicală. El este foarte des folosit pentru ameliorarea durerii intense de diverse etiologii, eliminarea tonusului muscular și spasmelor. În plus, hibridul are un efect sedativ puternic, ceea face posibilă aplicarea în acele cazuri în care aveți nevoie pentru a elimina rapid stresul emoțional puternic și să vă relaxați.

Caracteristicile de cultivare

Auto Jack Herer Feminised – este una dintre cele mai puțin necapricioase soiuri, care este rezistentă la atacul dăunătorilor, putregailor și mucegailor. Acest soi are abilitățile mari de adaptare șe este absolut necapricios la condițiile de cultivare, ce permite să crească acest soi și pe teren deschis și în condiții de spațiu insuficient în Indore.
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun