0

Auto Lowryder2 Feminised Silver

Specificaţii
Genetica Santa Maria x Lowryder
Tip Sativa/Indica/Ruderalis
Înălțimea Pana la 60 cm
Perioada de înflorire Pana la 60 zile
Mirosu in timpul infloririi Mare
Recoltă Scăzute
Conținutul de THC Pana la 16%
Aroma Dulce, Citrus
Gust Citrus, Putred
Efect psihedelice, stupoare, relaxare, somnoros
14.00Ron

Descriere

Caracteristice generale

Semințele feminizate de canabis de soiul Autoflowering Auto Lowryder # 2 vor crește în plante joase, luxuriante, feminine, care vor ajunge la maturitate în cel mai scurt timp. Tufele nepretențioase sunt ideale pentru primele probe de cultivare a canabisului și pentru obținerea cunoștințelor de bază despre procesele de creștere ale acestui soi. Lowryder # 2 este înaintea progenitorilor săi în mai mulți parametri, cum ar fi puterea efectului, calitățile aromei, gustului și randamentul. Semințele feminizate de canabis de soiul Autoflowering Auto Lowryder # 2 pot fi cultivate în soluri deschise și închise.

Origine și premii

Soiul Auto Lowryder#2 a fost creat pe baza lowyder larg răspândit, în combinație cu Santa-Maria, care este un excelent  soi de sativa braziliană. Crescătorii au făcut o trecere selectivă a plantelor din trei generații ale celor doi strămoși. Ca urmare, au primit un hibrid compact, stabil, cu o productivitate ridicată.

Gust și efect

Aroma tufelor Auto Lowryder # 2 va reaminti cafeaua proaspăt preparată cu adăugarea de sirop de mentă, condimente și tartă, abia perceptibile, amare. Fumul ușor are o aromă intensă de mentă cu note acrișoare și dulci de citrice, precum și o nuanță expresivă de cafea. Acțiunea Auto Lowryder # 2 pentru o perioadă lungă de timp captează mintea și corpul, relaxând mușchii și oferind un zbor rapid de gânduri pozitive.

Aplicarea în medicină

Efectul Auto Lowryder # 2 are un potențial multiplu de a afecta majoritatea simptomelor și vă va ajuta cu probleme cum ar fi:

  • - stări anxioase;
  • - migrene;
  • - depresie;
  • - durere cronică;
  • - greață;
  • - Amorțeală a membrelor.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun