0

Auto Northern Lights Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Northernlights x Lowryder2
Tip
Înălțimea Central
Perioada de înflorire 8-9 săptămâni
Mirosu in timpul infloririi Mic
Recoltă
Conținutul de THC Mai mult decât mediu
Aroma
Gust
Efect
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale                                                            

Semințele feminizate de cânepă autoflowering AutoNorthernLights au fost obținute în timpul muncii laborioase a crescătorilor olandezi. Este un soi clasic de cannabis cu dominanța indica, care fascinează de la prima inhalare cu aroma ei ușor dulce, abia perceptibilă. AutoNorthernLights este soiul preferat a multor producători de canabis. Strămoșul versiunii autoflowering  este clasicul NorthernLights, care a schimbat cu adevărat lumea marijuanei. Este un soi unic, care poate concura doar cu legendele reale de canabis în termeni de popularitate. Tufa crește sub forma unui brad clasic de Craciun, al cărui vârf este împodobit cu o mare cola centrală, înconjurată de un număr mic de ramuri laterale.                 

Originea și premii                                    

Această tulpină minunată își are originea în regiunile muntoase din Afganistan. Semințele femenizate de de cânepă de soiul autoflowering AutoNorthernLights au fost create în anii 70 de către crescători afgani și doar în anii 80 planta a fost adusă pe teritoriul Olandei, unde a fost stabilizată și pusă pe flux. AutoNorthernLights - este unul dintre soiurile preferate a admiratorilor ai gustului classic indica. După ce cultura a căzut în mâinile cultivatorilor olandezi, ea a fost folosită în mod repetat pentru a dezvolta soiuri noi. Calitășile de înaltă performanță a hibridului în cele din urmă au primit recunoașterea cuvenită în rândul profesioniștilor.                                    

Aplicare în medicină

Semințele feminizate de cânepă de soiul autoflowering AutoNorthernLights datorită dominării Indica au un efect anticonvulsivant pronunțat, ce le permite să fie utilizate în tratamentul astmului bronșic, epilepsiei, bolii Parkinson, glaucomului și sclerozei multiple. De asemenea, cultura poate scăpa rapid de durere, toate tipurile de tulburări de somn și poate elimina spasmele musculare. Fructele hibridului sunt adesea folosite pentru a îmbunătăți apetitul celor grav bolnavi, ceea ce contribuie la recuperarea lor rapidă. 

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun