0

Auto Northern Lights Feminised Silver

Specificaţii
Genetica
Tip
Înălțimea Central
Perioada de înflorire
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă
Conținutul de THC
Aroma
Gust
Efect
14.00Ron

Descriere

Caracteristici generale.

Semințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Northern Lights au fost obținute în cursul activității laborioase de crescătorii olandezi. Acesta este un soi de cânepă clasic-dominant Indica care fascinează cu prima respirație cu o aromă ușor dulce, subtilă. Auto Northern Lights este un brand preferat de mulți cultivatori. Strămoșul plantei autoflowering este clasicul Northern Lights, care a schimbat cu adevărat lumea de canabis. Acesta este un soi unic cu care concurează în termeni de popularitate poate doar legendele reale de canabis. Bucșa creste sub forma unui pom de Crăciun clasic, din care partea de sus este decorată cu o cola centrală imensă, înconjurată de un număr mic de ramuri laterale.    

Origine și premii. 

Această tulpină minunată își are originea în regiunile muntoase din Afganistan. Semințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Northern Lights au fost create în anii '70 de către crescătorii afgani și doar în anii 80 planta a fost adusă pe teritoriul Olandei, unde a fost stabilizată și pusă pe flux. Auto Northern Lights - este unul dintre soiurile preferate indica printre admiratorii ai gustului clasic. După ce cultura a căzut în mâinile amelioratorilor olandezi, aceasta a fost folosită în mod repetat pentru a dezvolta noi soiuri. Hibridul de înaltă performanță în cele din urmă a primit recunoașterea cuvenită în rândul profesioniștilor.

Aplicarea în medicină.

Semințele de canabis feminizate autoflowering de soiul Auto Northern Lights datorită dominantei indica au un efect anticonvulsivant pronunțat, ceea ce permite utilizarea lor în tratamentul astmului bronșic, epilepsie, boalei Parkinson, glaucom, și sclerozei multiple. Cultura de asemenea poate ajut DE  scăpa rapid de durere,  de toate tipurile de tulburări de somn și ameliora spasmele musculare. Fructele hibridului sunt adesea folosite pentru a îmbunătăți apetitul celor grav bolnavi, ceea ce contribuie la recuperarea rapidă a acestora.
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun