0

Auto Orange Feminised Gold

Specificaţii
Genetica OrangeBud x UnknownRuderalis
Tip Predominant sativa
Înălțimea Pana la 60 cm
Perioada de înflorire 8-9 săptămâni
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă
Conținutul de THC înalt
Aroma Fruct, Citrus, Putred
Gust Citrus, Putred
Efect relaxare
21.00Ron

Descriere

Caracteristica generală                                                              

Până de curând, AutoOrange nu era cea mai faimoasă tulpină, dar nu mult timpa stat în umbra rudelor sale mai faimoase. Odată ce profesioniștii au reușit să evalueze toate avantajele cultivării, semințele hibride au devenit alegerea № 1 în segmentul lor. Caracterul non-capricios, o paletă de aromă și gust de lux, o performanță record și un efect puternic nu fac lista completă a avantajelor acestei culturi unice.

Origine                             

AutoOrange este unul dintre cei mai buni descendenți ai genotipurilor OrangeBud. Ca și strămoșul său, soiul se poate lauda cu rezistența la factori nefavorabili și performanța elegantă. Întregul secret este că AutoOrange a moștenit de la strămoșul său capacitatea de a produce mai mult de două sute de grame dintr-un tufiș în condiții bine organizate. Dacă depuneți un pic de efort și îi oferiți hibridului iluminație de înaltă calitate, udare și hrănire suplimentară, acest lucru va contribui la descoperirea pe deplin a potențialului genetic al acestei tulpine unice în toate privințele.                                    

Gust și efect 

AutoOrange este un soi creat pentru a surprinde. Tufișurile adulte vă vor înconjura cu o aromă dulce de citrice, în care veți auzi note de sol și fructe de pădure proaspete. La fel de impresionant este și efectul plantei. Conurile culturii au un efect puternic prelungit, care va umple corpul cu o greutate plăcută și va da o adevărată relaxare.

Aplicare în medicină                                                   

Potențialul lecuitor al AutoOrange se datorează conținutului ridicat de THC în rășină. Cultura calmează rapid durerile severe, ameliorează tensiunea musculară și stresul. Hibridul este eficient în cazurile când este necesar să scapi rapid de depresie și tulburări de somn, să reduci tremurul extremităților și să scapi de crize. Cultura este foarte frecvent utilizată pentru a trata autismul, glaucomul, boala Parkinson și scleroza multiplă.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun