0

Auto Sour Diesel Feminised Silver

Specificaţii
Genetica SourDiesel x Lowryder2
Tip Sativa/Indica
Înălțimea Mare
Perioada de înflorire Pana la 60 zile
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă înaltă
Conținutul de THC 23%
Aroma
Gust Citrus
Efect
14.00Ron

Descriere

Caracteristici generale                                                           

Semințele feminizate de cânepă de soiul SourDiesel, cu o atenție minuțioasă vor arăta performanțe incredibile care vor satisface fiecare crescător de cânepă. Plantele vor fi exclusiv de sex feminin, ce garantează o cantitate solidă de conuri de înaltă calitate. După o perioadă de creștere și maturizare de 10 săptămâni, acestea vor crește muguri mari care vor fi umplute cu rășină lipicioasă, dispărând o aromă plăcută în jurul plantelor. SourDiesel este o opțiune ideală pentru orice cunoscător al canabisului. Semințele oferă germinare previzibilă atât în ​​medii interioare cât și în exterior.                           


Origine și premii                                             

Tulpina, baza semințelor feminizate de cânepă de soiul SourDiesel, a fost dezvoltată în statul magnific California, care a dat planetei multe soiuri incredibile de canabis. Munca de înaltă calificare a crescătorilor în traversarea plantelor selecționate din soiurile respectate DNL și OriginalSkunk a arătat un rezultat excelent și a păstrat calitățile unice ale celor două soiuri în SourDiesel.


Gust și efect                                       

Aroma intensă, cu nuanțe clasice dulci ale diesel și skunk, intercalată cu note de citrice și fire de lemn antic, provine de la tufișurile SourDiesel. Fumul rășinos conține tonuri dulci de gust de ierburi și condimente cu lămâie acră. Efectul vă va permite să vă bucurați de o forță puternică și o stare de spirit înaltă. Acesta va inspira creativitatea și va motiva întruchiparea planului. Conștiința va fi umplută cu pozitiv și oamenii se vor bucura de momente simple de viață, de obicei ascunse în viața de zi cu zi.,


Aplicarea în medicină                                       

Datorită concentrației ridicate de THC și efectului echilibrat, SourDiesel poate ajuta cu ușurință la astfel de boli cum ar fi:                   

durere cronică;

stres;

violarea apetitului;

oboseală;

depresie;

amorțeală în organism;

anxietate și atacuri de panică.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun