0

Auto Super Silver Haze Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Super Silver Haze x Ruderalis
Tip Sativa
Înălțimea Pana la 150 cm
Perioada de înflorire
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă Recolta în interior: 250 - 300 de gr Recolta în exterior: 120 - 170 de gr
Conținutul de THC 17%
Aroma
Gust Dulce, Citrus
Efect revigorant, creative
21.00Ron

Descriere

De la început Super Silver Haze a fost creat pe baza genurilor Skunk, NL, și Haze. В Zambeza Seeds au decis să producă versiunea autoflowering, care ar păstra caracteristicile atât de importante ale Super Silver Haze. Unul dintre lipsurile soiului original era perioada lungă de înflorire. Dar problema a fost soluționată prin adăugarea genurilor Ruderalis.                                  

 

Recolta Super Silver Haze Autoflowering poate fi obținută deja la 70-85 de zile. În interior planta atinge înălțimea de 80-110 de cm și oferă până la 250-300 de gr/m². În exterior înălțimea atinge 110-150 сm, iar recolta face 120-170 de gr de pe o plantă. Calitatea conurilor este impresionantă – nivelul de THC face tocmai 17%!

 

Super Silver Haze – este soiul care nu te face să gândești de două ori înaite de a-l fuma. Adesea, chiar un con mic este suficient pentru efectul dorit. High-ul inspiră și trezește creativitatea. Aroma Super Silver Haze Autoflowering poate fi descrisă ca un amestec ușor și plăcut de dulceață și condimente, cu o notă răcoritoare de citrice. Fumul este foarte moale și plăcut.                                        

 

Super Silver Haze Autoflowering este soiul pentru cei care doresc totul de o dată. Trebuie doar să așteptați puțin cât crește și vă veți bucura de efect. Versiunea autoflowering a soiului Super Silver Haze este potrivită atât pentru cultivatorii experimentați, cât și pentru începători.                                           

 

Nu este nevoie să cumpărați marijuana scumpă dacă o puteți cultiva într-o perioadă scurtă de timp și fără investiții speciale.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun