0

Auto Tutankhamon Feminised Gold

Specificaţii
Genetica AK47 genetics
Tip Indica
Înălțimea Pana la 100 cm
Perioada de înflorire
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă 550 gr\m2
Conținutul de THC 20%
Aroma
Gust
Efect
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale                        

Tutankhamon – un soi feminizat autoflowering produs în Ucraina. Selecția АК-47                                                 

Auto Tutankhamon este o plantă josuță chiar pentru cele autoflowering, deși genetica excelentă oferă tufelor putere și sănătate, precum și recolta generoasă. În ciuda genelor sativa și a efectului, plantele au o structură ciudată indica, are multe ramuri laterale și frunze relativ largi.                 

AutoTutankhamon este demn de remarcat pentru conținutul de THC: chiar și printre tulpinile de reproducere fotoperiodice, puține pot fi comparate cu ea!                     

Origine și premii                                

Sunt semințe de origine ucraineană, însă genotipul a fost derivat de către crescătorii profesioniști din Europa pe baza AK-47 și a câtorva landrace. Ulterior, planta a fost îmbunătățită de mai multe ori și sa stabilizat, iar acum vă puteți bucura de genetica ei ideală.                   

Pentru autoflowerind în originalul Tutankhamon a fost adăugat un pic de ruderalis. Soiul a devenit o adevărata stea a festivalului de canabis Spannabis 2011 din Barcelona.

Gust și efect                                  

Aroma ascuțită scunk cu note delicate de flori sau, mai degrabă, un contrast neobișnuit între aceste două mirosuri, face AutoTutankhamon niște plante foarte neobișnuite din punctul de vedere al paletei de gust și aromă. O astfel de combinație non-standard va surprinde chiar cultivatorii experimentați.

Impactul soiului este classic sativa și, datorită nivelului extrem de THC, este extrem de puternic: un val de energie, creativitate și euforie acoperă mintea, crescând permanent activitatea creierul și activitatea fizică a persoanei.

Aplicarea în medicină                                     

Proprietățile terapeutice sunt cele mai puternice la soiurile indica cu CBD ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că AutoTutankhamon nu este utilizat în medicină. Este un remediu excelent pentru toate tipurile de stări depresive, epuizare nervoasă și stres.

În plus, creșterea deja menționată a activității mentale poate avea un efect benefic asupra unei persoane care are mai multe tulburări serioase și îmbunătățește în mod semnificativ calitatea vieții.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun