0

Auto Big Bud XXL Feminised Silver

Specificaţii
Genetica Ruderalis / Indica / Sativa
Tip Sativa/Indica/Ruderalis
Înălțimea Mare
Perioada de înflorire Pana la 90 zile
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă înalt
Conținutul de THC 18%
Aroma
Gust
Efect
14.00Ron

Descriere

AutoBigBud XXL va fi cea mai bună alegere în ceea ce privește lucrul cu semințe, atât pentru cei experimentați, cât și pentru începători. Dar mai mult pentru incepători, deoarece oameni cu experiența nu vor trebuie să facă nimic.

Crescătorii europeni susțin că reproducerea semințelor nu necesită mult efort, în timp ce producția este mai mult decât un rezultat decent. O caracteristică notabilă, acest soi este autoinflorant. Această caracteristică face perioada de iluminare mult mai ușoară, deoarece timpul strălucitor nu este atât de important.

Se pare că soiul AutoBigBud XXL a venit de la o altă galaxie! Rezultatul excelent poate fi obținut în ceea ce privește recoltă. Soiul cu autoinflorire, care nu este foarte exigent în ceea ce privește îngrijirea, având în același timp un nivel ridicat de THC.

De asemenea, soiul este perfect pentru clonare, dacă este nevoie de acesta. Dar după ce europenii văd planta la vârful capabilităților sale, nevoia apare imediat. :-)

Din aceasta rezultă că semințele soiului AutoBigBud XXL cu toate abilitățile și caracteristicile lor s-au dovedit bine. De aceea puteți cumpăra AutoBigBud XXL fără ezitare.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun