0

Seminţe de cannabis Autoflowering

Seminţe de cannabis Autoflowering

In magazinu nostru errors seeds poti cumpara seminte cannabis autoflowering in Romania. Prezentate produsele noastre pe vitrina includ gene de plante-mamă care tind să aibă o perioadă de înflorire scurt și au fost caracterizate de creștere intensivă.

Cumpăra semințele de cânepă mari

Spre deosebire de specii fotoperiodic de canabis, înflorirea doar la sfarsitul verii, atunci când lungimea de lumina zilei începe să scurteze, părinții de cannabis seminte noastre cu auto-inflorire, nu necesita schimbarea ciclu lumină sau schimbări în vremea de care ar intra în faza de înflorire. Planta astfel de specii de multe ori începe să înflorească în trei săptămâni, chiar dacă iluminarea va fi sub douăzeci și patru oră pe zi. Ciclul autoflowering de viață este rareori mai mult de zece la unsprezece săptămâni de la sămânță la recoltare. Cu o îngrijire adecvată, recolta poate fi până la 500 de grame pe metru pătrat.

Semințe de cânepă ieftin în România

Autoflowering seminte cannabis, obținut prin traversare sativa și tipul indica cu plantă de tip ruderalis. Prin ea însăși, acest tip nu este diferit de recolta ridicată sau efect, dar include gen valuros de autoflowering, care este folosit de crescători și geneticieni pentru a crea noi soiuri. Primul dintre acestea a fost Lowryder # 1 obținută după traversare plante ruderalis, William Wonder si Northern Lights # 2. Sincer, rezultatele nu au fost foarte impresionante. Cu toate acestea, crescătorii nu s-au oprit acolo și au obținut prin încrucișarea plantelor de brazilian Santa Maria, au luat Lowryder # 2. El este diferit calitativ de strămoșul său cu randamentul și conținutul de THC . Până în prezent, seminte de cannabis autoflowering sunt foarte populare. Genele care includ multe soiuri hibride in care puteți găsi nu numai urmele indica sau sativa, dar si urme de prima sau a doua Lowryder'a, poate chiar ambele. Cea mai mare parte a autoflowering din piață este indica dominant. Acest lucru se datorează faptului că cannabisul indica se caracterizează printr-o perioadă mai scurtă de inflorire decât sativa. Tocmai din cauza acestei caracteristici, precum și forma sa compactă, acest punct de vedere a câștigat popularitate în piața mondială a semintelor de canabis, deși în ultimii ani sa văzut si cereri de plante dominare de sativa. În țările în care este permis să le crească, acest tip de planta este iubit de mulți cultivatori de robusteția lor în timpul creșterii și înflorire. Doar gradinari cu experienta recomanda astfel de seminte pentru crescatori incepatori. Vă recomandăm să vă familiarizați cu categoria de seminţe de cannabis Autoflowering feminizate.


Rezultate 1 la 5 din 5 (1 pagini)