0

Seminţe de cannabis Autoflowering feminizate

Seminţe de cannabis Autoflowering feminizate

Când suntem întrebați ce seminte cu auto inflorire feminizate, răspundem în trei cuvinte: "Rapid, convenabil, ușor". Cel mai adesea ele apar cu autoflowering seminte marijuana feminizate sunt un relativ nou de dezvoltare in lumea tehnologiilor creșterii de canabis. Principala diferență lor - este perioada de viață a plantei. Astfel,de la samanta pina la planta matura gata pentru recoltă trece timp nu mai mult de 10 săptămâni. Asta e ceea pentru ce o iubesc mulți dintre cultivatori.

Autofem semințe de anasha cumpara in România

Ca urmare, ciclul de viață scurt, semintele acestea produc plante mici, scurte, care sunt ideale pentru growbox de dimensiuni mici. Ca o regulă, acest tip nu se poate lăuda un număr mare de producția vegetală, contrast cu omologii lor din alte specii care cresc cele șase luni din aprilie până în octombrie.Când au devenit posibil cumpararea cannabis seminte feminizate cu inflorire automata, au creat o furori și un boom pe piața de seminte la nivel mondial. Termenul "Auto" implică faptul că planta nu are nevoie de acest tip de schimbare în ciclul de lumina pentru a începe perioada de înflorire și face acest lucru în mod automat după o anumită perioadă de timp, de obicei nu mai mult de trei săptămâni. O astfel de posibilitate, sativa și indica, a oferind gene inflorire automata pentru ruderalis. Acesta este motivul pentru randamentul și calitatea au devenit un pic mai mica, dar le sacrifica, growerii au simplificat modu de a cultivare mai usora.

De asemenea, acest tip de canabis este deosebit de important pentru groweri care creste in outdoor în regiunile cu veri scurte. Dar mai ales crescatorii care locuesc in zone cu climat ma calduros, deoarece din cauza ciclului de viață scurtă, a devenit posibil pentru a obține până la trei recolte pe an.Autoflowering canabis seminte cresc cel mai bine in indoor, cu un lumina de douăsprezece ore. Multi grădinari au descoperit că proprietățile unice de seminte cu auto-inflorire au fost exact ceea ce au nevoie pentru atât de mult timp.>

Cumpăra semințele de cânepă autoflori

Primu autoflowering a fost Lowryder. Genele sale pot fi găsite aproape in orice alte soiuri automate care sunt afișează astăzi pe piata mondiala. Cele mai populare, precum și alte specii, sunt Auto White Widow feminizata, Auto AK47 feminizet, Auto Nothern Lights feminizet și altele. Dar cel mai interesant, este soiul Auto Lemon feminizet, o plantă care are un gust interesant și miros. Vă recomandăm să vă familiarizați cu categoria seminţe de cannabis Feminizate.

Rezultate 1 la 31 din 31 (1 pagini)