0

Black Domina Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Black Domina x G13
Tip Indica
Înălțimea Pana la 150 cm
Perioada de înflorire 8-9 săptămâni
Mirosu in timpul infloririi Mijlociu
Recoltă Pana la 600 gr/m2
Conținutul de THC 22%
Aroma Floral, Putred, Picant
Gust Mentă, Conifer, Putred
Efect psihedelice, stupoare, relaxare, leneș, somnoros, îmbătător
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis din soiul BlackDomina vor fi o achiziție excelentă nu numai pentru cultivatorii profesioniști, dar și pentru începătorii. Hibridul se caracterizează printr-o creștere rapidă scurtă și o perioadă de înflorire surprinzător de rapidă. Compactul arbuști mici sunt acoperite cu multe inflorescențe strânse, mici, dar sunt impregnate cu o cantitate record de rășină. Când creșteți în interior, hibridul necesită un control constant al înălțimii, deoarece, dacă pierdeți momentul, arbuștii pot surprinde cu dimensiuni gigantice. O atenție deosebită ar trebui acordată fructelor din cola centrală a BlackDomina, având o formă sferică foarte neobișnuită, care oferă culturii un aspect foarte exotic.

Origine

Pe măsură ce se maturizează, tufișurile din BlackDomina sunt acoperite cu o rețea fermecătoare de trichomuri blânde, care produc o cantitate mare de rășină parfumată, care se solidifică pe suprafața culturii cu cristale albe. Toate cele mai bune calități ale semințelor feminizate de canabis din soiul BlackDomina sunt moștenite din tulpinile părintești - CanadianOrtega, Afgani, HashPlant și NorthernLights.

Gust și efect

Fermecatoarele inflorescențe BlackDomina oferă o aromă unică de caramel. Cu toate acestea, este puțin probabil ca hibridul să apeleze la iubitorii de arome dulci, deoarece în buchetul său există note remarcabile, picante fumoase, care lasă în urmă o ușoară amărăciune. Cultura are un fum dens, rezistent la rășini, care are un efect lung și puternic, caracterizat printr-o relaxare profundă.

Aplicații medicale

Conținutul ridicat de canabinoizi a asigurat că BlackDomina are calități terapeutice ridicate. Hibridul ajută la scăderea durerii, restabilirea somnului sănătos și îmbunătățirea dispoziției în timpul depresiei. De asemenea, îmbunătățește pofta de mâncare și elimină spasmele musculare, ceea ce permite stoparea atacurilor de greață. Foarte adesea, tulpinile sunt utilizate pentru ameliorarea durerilor de cap histaminice, a atacurilor de migrenă și îmbunătățirea memoriei în amnezia retrogradă.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun