0

Blogul

Festivalul de primăvară este o sărbătoare pentru fiecare cultivator!

28.02.2019

Primăvara este pe prag! Atât după calendar, cât și după vreme. Timpul acesta este foarte important și esențial pentru fiecare cultivator, astfel încât Errors Seeds vrea să vă mulțumească cu o veste minunată! Ordonați soiurile de semințe populare și preferate cu o reducere de 15%! Veți găsi exact ceea ce este potrivit pentru dvs.!

...

Important changes in the work

18.09.2018

Dear customers, for technical reasons, in the near future orders will be shipped from Ukraine. Сhat and phones will also not work, all communication with us with email. We apologize for the temporary inconvenience!

Vă filicităm cu sărbătoarea de recoltarea strugurilor!

12.09.2018

Este cunoscut faptul că România produce vin din cele mai vechi timpuri, iar ziua în care colecția de struguri de vin a început să se transforme într-un fel de sărbătoare națională. Errors Seeds trata intotdeauna acest gen de lucruri cu atentie si tremur, felicitam toti poporul roman si dorim o recolta bogata de struguri.

...

Astăzi Errors Seeds sărbătorește cea de-a 9-a aniversare!

05.07.2018

Astăzi Errors Seeds sărbătorește cea de-a 9-a aniversare! Timp de 9 ani noi creștem și ne dezvoltăm, îmbunătățind calitatea servicilor, mărim constant sortimentul de semințe, introducem bonusuri noi și, cel mai important, dăm bucurie prietenilor noștri.

Prin sărbătoarea zilei de naștere moi, în mod tradițional, am pregătit cadouri! Și pentru a le obține nu este nevoie în mod tradițional să cumpere imediat ceva. În perioada 9 – 20 iulie oferim fiecăruia un card de reducere companiei noas

Voi creșteți - noi ne creștem

29.06.2018

Suntem bucuroși să vă informăm că pe 9 iulie compania Errors Seeds sărbătorește aniversare sa a 9-a ! Un eveniment de acest fel nu se întâmplă în fiecare zi, așa că noi am pregătit ceva special pentru dvs.


4:20 ziua de plăcere!

20.04.2018

Errors Seeds felicită pe toți cei care sunt implicați în cultura canabisului și dorește tuturor soarele și bună dispoziție în timpul sărbătoriei prețioase 4.20! 


Sărbătoare e aproape! Nu o pierdeți

13.04.2018

Prieteni!
A rămas doar o săptămână până la sărbătoarea principală a rastamanilor - 4.20!

...

Ambalajul de firma reprezinta calitatea inalta a produsului

10.04.2018

    In magazinul es in romania toate semintile sint in ambalaj de firma.Ambalajul  nostru reprezinta calitatea inalta, puteti sa o cunoasteti dupa urmatoarele:Baza lucioasa, aptibildul galben cu denumirea soiului, aptibildul gold sau silver. Ele arata tara de origine. Produsele cu aptibildul silver sint produse de cei mai buni brideri din Ucraina, dar gold sint aduse din Spania de la un producator a soiurilor stabilizate.

...

Atentie ! Grafic de lucru a magazinului in timpul sărbătorilor de Paşte!

10.04.2018

Compania es din tot sufletul va felicita cu sfinta sarbatoare de Paste! De sarbatoarea aceasta de primavara va dorim belsug, bucurie si vesrlie in viata!

Top Soiuri 2018

08.03.2018

Special pentru locuitorii Romaniei es au adus ceva nou pentru sezonul 2018.

Auto Big Bud XXL va fi cadou pentru toţi!

08.03.2018

Prieteni! Veti obtine un cadou- o srminte abbxxl de la es facind cumparaturi la suma de 99 lei. Sintrm bucurosi sa va oferim acesta mica surpriza, dar va aducem la cunostinta ca cadouri sint in cantitate limitata, si nu vor ajunge pentru toti. Grabitiva, nu ratati sansa!

Ura! Compania Errors Seeds s-a întors!

16.02.2018

Ura! Compania Errors Seeds s-a întors!

Dragi clienți și oaspeți ai magazinului nostru. Suntem bucuroși să vă informăm că Errors-seeds.ro reia munca! Vom fi foarte bucuroși să vedem toți prieteni vechi și noi. Avem planuri mari pentru sezonul următor și în viitorul apropiat veți putea cumpăra semințe de canabis de c

4:20

20.04.2017

Stimați clienți!

Azi e 20 aprilie, e sarbatoarea foarte apreciata de toţi rastamanilor! Azi, mii de oameni se intalnesc, stau de vorba, fumeaza și petrec timpul in mod plăcut cu cei dragi. La mulţi ani de ziua 4/20, vă dorim distracție plăcuta!

Desigur, nu vă putem lăsa fără un cadou, așa că începem un nou promo cu reduceri mari și bonusuri!

De la 20.04 până la 30.04, puteți obține o reducere de 20% la orice produs din magazinul nostru cu acest cod promoțional „4_20_Time“! Î

In magazinul nostru online Errors-seeds.ro schimbam modul de achitare si livrare.

17.03.2017

Stimati clienti!

In magazinul nostru online Errors-seeds.ro schimbam modul de achitare si livrare. 
Acum va rog sa achitati cu ajutorul de:

E ziua de nastere a lui Bob Marley - facem cadouri tuturor! Errors-seeds

06.02.2017

Stimați clienți!

Astăzi, întreaga canna-cultură sărbătorește o zi foarte importantă și cu adevărat semnificativă! Acum, exact 72 ani în urmp, s-a nascut celebrul muzician jamaican, cântăreț și compozitor Bob Marley.

Popularizarea muzicii reggae si culture Rastafari în multe privințe este meritul lui. Semnificația lui pentru fumatorii din întreaga lume într-adevăr nu poate fi supraaccentuată.

De aceea, astăzi noi am decis să-vă spunem un pic despre el și despre o acțiune tema

Sean Parker de Napster y Facebook dona 500,000 a los esfuerzos de legalización de la marihuana

12.01.2016

Sean Parker, el multimillonario fundador de Napster y ex ejecutivo de Facebook, donó medio millón de dólares para la legalización de la marihuana en California.

Anunciando la donación Parker dijo, "Es muy alentador ver una vibrante comunidad de activistas, que se unen alrededor de una reforma que protege a los niños, da a las fuerzas de la ley recursos adicionales y establece un marco regulador sólido para uso adulto de la marihuana, que producirá benef