0

E ziua de nastere a lui Bob Marley - facem cadouri tuturor! Errors-seeds

img-blog1

Stimați clienți!

Astăzi, întreaga canna-cultură sărbătorește o zi foarte importantă și cu adevărat semnificativă! Acum, exact 72 ani în urmp, s-a nascut celebrul muzician jamaican, cântăreț și compozitor Bob Marley.

Popularizarea muzicii reggae si culture Rastafari în multe privințe este meritul lui. Semnificația lui pentru fumatorii din întreaga lume într-adevăr nu poate fi supraaccentuată.

De aceea, astăzi noi am decis să-vă spunem un pic despre el și despre o acțiune tematică mică.

Bob Marley (numele complet - Robert Nesta Marley) s-a născut 06 februarie 1945, în orașul Nine Miles, Jamaica. Ca un copil, el a trăit foarte sărac, dar sărăcia nu l-a împiedicat pe Bob să joace muzică, fotbal și alte hobby-urile sale.

06 februarie este ziua oficială a lui Bob Marley în Canada.

In anul 1976, 2 zile inainte de concert de caritate, care a fost organizat pentru a împace cele două combatante partide politice pe insulă, el a suferit de o tentativa de omor. În ciuda rănilor primite în piept și brațul, concertul a avut loc. Bob a argumentat acest fapt că în lumea este prea mult rău, și el nu poate pierde o zi.

Casa de discuri "Tuff Gong", creată de Bob și trupa "The Wailers" în 1971, încă mai există.

Ultimele cuvinte ale lui Bob Marley, care el a zis fiului său Ziggy. au fost "Banii nu pot cumpăra viața" ("Money can’t buy life").

72 ani în urmă a fost născut un om care a lăsat un imens semn asupra culturii rastafariană și în inimile oamenilor din întreaga lume. Bob Marley cu siguranta a făcut lumea mai bună, și îl vom aminti mereu, să-l iubim pe el și o să ne ascultăm pe muzica lui.

Ne dorim ca, de asemenea, să nu uitați niciodată și voi, că Bob a existat pe planeta aceasta, și, prin urmare, vă dăm un suvenir pentru a să-l amintiți. Pentru fiecare comandă pe suma de 120 RON vom adăuga un pavilion-cadou tematic.

Cu stimă, Errors-Seeds.