0

Bubble Gum Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Bubble Gum
Tip Sativa/Indica
Înălțimea Pana la 100 cm
Perioada de înflorire Pana la 60 zile
Mirosu in timpul infloririi Mijlociu
Recoltă 300-450 g/m²
Conținutul de THC 16-20%
Aroma Dulce, Citrus, Picant
Gust Dulce
Efect inspirație, relaxare, leneș
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis ale soiului Bubble Gum produc lăstari nepretențioase și compacte, care ating maximum 90 de centimetri. Perioada de înflorire a culturii nu depășește 80 de zile. Tufișurile mici, cu un număr mic de ramuri laterale, au o structură puternică și forme compacte, ceea ce le face o opțiune optimă pentru cultivarea în interior. Conurile hibridului sunt ușor alungite la capete, ceea ce le face similare în formă cu coada vulpii. Mugurii sunt dense, mari și foarte rășinoase.

Origini și premii

Locul de naștere al soiului Bubble Gum este statul Indiana, situat în nord-estul Statelor Unite. Mai târziu, a fost adus în Olanda, unde a suferit o selecție serioasă în vedere îmbunătățirii efectului și stabilizării parfumului. Semințele feminizate de cannabis moderne ale soiului Bubble Gum produc material săditor surprinzător de omogen, necapricio și rezistent la condițiile nefavorabile. Calitatea înaltă l-a făcut pe acest hibrid un câștigător al Cupei Cannabis în anii 1995, 2005 și 2007.

Gust și efect

Fiecare rastaman adevărat trebuie cel puțin o dată în viața lui să încerce fumul fermecător și rășinos al Bubble Gum. Cultura are o aromă de fructe incredibil de plăcută, cu impregnări de grapefruit și un traseu de menta, care este foarte similar cu gustul gumei de mestecat. Efectul culturii este un curent puternic și rapid de energie care umple mintea cu gânduri pozitive și aduce corpul în stare de pregătire de luptă pentru distracție activă.

Aplicații medicale

Soiul Bubble Gum este bine meritat considerat unul dintre cele mai bune tipuri de canabis medical de Sativa-Indica. Combinația echilibrată și armonioasă între genele Sativa și Indica în cultura le-a oferit proprietăți de vindecare remarcabile. Hibridul este utilizat în mod activ în psihiatrie pentru a trata tulburările care nu pot fi corectate prin metode tradiționale, cum ar fi depresia, atacurile de panică, sindromul de deficit de atenție, atacurile necontrolate a furiei, amnezia retrogradă și nevrozele.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun