0

Cheese Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Critical + X OriginalCheese
Tip Indica
Înălțimea Pana la 100 cm
Perioada de înflorire
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă
Conținutul de THC
Aroma
Gust
Efect
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale                 

Semințele feminizate de cânepă de soiul fotoperiodic Cheese este mult mai ușor de cultivat, spre deosebire de cele convenționale, deoarece acestea sunt mai rezistente la stres și se adaptează la condițiile de habitat. Plantele de înălțimea medie cu o multitudine de ramuri și frunze ajung rapid la perioada de maturare și produc un număr mare de inflorescențe grele. Conurile și frunzele sunt acoperite cu o rășină groasă vâscoasă, în care se concentrează un nivel ridicat de THC. Semințele feminizate de canabis de soiul Cheese înfloresc perfect în exterior și în interior.                    


Origine și premii                                      

Soiul a fost produs de membrii mișcării clandestine Exodus în Marea Britanie la sfârșitul anilor 1980. Puțin mai târziu a fost finalizat și stabilizat de către crescătorii din centrul de canabis. Crescătorii au efectuat mai multe recrucieri ale celebrului Skunk # 1 și Indica afgană indigenă.Cheese a ajuns rapid într-o poziție de lider mai întâi în Marea Britanie și apoi pe întreaga planetă. Mai multe victorii în competiții și cupe confirmă statutul soiului, aici sunt unele dintre ele:                                     

-
Locul 3 la HighTimes CC în anul 2004;                         
- Locul 1 la IC420
în anul 2006;
- Locul 1 la HTCC în anul 2006;
- Locul 1 la SCCC în anul 2013.                   

Gust și efect                                      

Aroma rafinată a Cheese se dezvăliuie într-un miros strălucitor de brânză cremă, cu adaos de mirodenii, note de miere de flori și acuitate ușoară. Fumul dens va face receptorii să tremure cu aroma lor unică de brânză, cu o aciditate abruptă de citrice și un gust plăcut. Efectul brânzei se va răspândi în vibrații relaxante de-a lungul corpului, aducând mușchii în tonus. Conștiința se va clarifica și gândurile vor merge într-o directie pozitivă către ideile creative.                                   

Aplicare în medicină 

Cheese prezintă rezultate bune în abordarea unor probleme, cum ar fi:                             

- insomnie;

- depresie;

- durere și amorțeală în organism;

- migrene;

- încălcare de apetită.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun