0

Chronic Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Northern Lights X Chronic
Tip Predominant indica
Înălțimea Pana la 150 cm
Perioada de înflorire 8-9 săptămâni
Mirosu in timpul infloririi Mijlociu
Recoltă 500 gr/m ²
Conținutul de THC Până la 20 %
Aroma Putred, Picant
Gust Dulce, Putred
Efect înălțătoare, stupoare, relaxare, somnoros
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis de soiul Chronic sunt ideale pentru cultivarea în interior. Arbuștii iubesc lumina și, prin urmare, se vor simți minunați în grădina de iarnă, în seră sau în loggia, dar în același timp hibridul suportă foarte mult condițiile extreme de teren exterior. La cultivarea culturii, profesioniștii sfătuiesc, de asemenea, să vă abțineți de la îndepărtarea vârfului lăstarilor, deoarece acest lucru va conduce în mod necesar la o scădere a randamentului soiului. Cultivatori apreciază Chronic pentru germinația excelentă, iar rastamanii - pentru efectul ei pătrunzător și aromă impecabilă.

Origine

Genetica excelenta a furnizat Chronic cu toate calitățile sale cele mai bune. Ca parte a hibridului există gene de astfel de culturi legendare precum Skunk și NorthernLight. De-a lungul timpului, experții au încrucișat din now soiul nou cu cei mai buni reprezentanți ai NorthernLight și mai târziu cu plante din soiul AK-47. Cannabiserii experimentați își amintesc perfect că, inițial, atunci când au creat o nouă cultură, AK-47 nu a fost folosit. După ce semințele de cânepă feminizată din varietatea Chronic au obținut genele legendarului hibrid Sativa, a apărut o îmbunătățire semnificativă a separării rășinilor și a efectelor psihoactive crescute ale culturii. Cu toate acestea, introducerea suplimentară a unor noi gene în sistemul soiului Chronic nu a avut niciun efect negativ asupra aromelor sale unice.

Gust și efect

Deci, noi, oameni, suntem construiți pentru exercitarea de excelență noastră constantă.  Selectarea canabisului nu este o excepție în acest sens. Ca urmare a unei lungi și laborioase lucrări, crescătorii au reușit să creeze o cultură cu o aromă fantastică, în buchetul căruia sunt ușor de auzit notele moi, picante de tămâie orientală, împodobite cu dulceață fermecătoare.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun