0

Early Skunk Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Skunk #1 x Early Pearl
Tip Predominant indica
Înălțimea Pana la 300 cm
Perioada de înflorire Pana la 60 zile
Mirosu in timpul infloririi Mijlociu
Recoltă Pana la 500 gr
Conținutul de THC Mijlociu
Aroma Putred, Picant
Gust Putred
Efect revigorant, inspirație, stupoare, somnoros
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis de tip Early Skunk produc plante feminine cu un aspect inimitabil. Tufișuri mari și puternice, seamănă cu structura copacilor de chiparos. Tulpina lor principală este îngroșată cu muguri puternice de conuri și acoperită cu frunze subțiri ascuțite. Creșterea și producția activă a rășinii reflectă un efect de Indica asupra Early Skunk. O cantitate mare de tetrahidrocanabinol este concentrată în rășina sa. Sativa se manifestă prin formarea rapidă a inflorescențelor și prin efectul utilizării acestora. În rândul familiei sale, hibridul este considerat unul dintre cele mai rapide cu înflorire.

Origini și premii

Scopul creării Early Skunk-ului a fost de a oferi posibilitatea creării unui Skunk real pentru canabisierii care trăiesc în țări cu un scurt sezon de vară și cu un climat temperat continental. Pentru a atinge acest obiectiv, crescătorii au reușit să manipuleze selectiv încrucișarea originalului Skunk # 1 și a superbului Early Pearl. Activitatea de mare clasă este arătată în faptul că, cu semnele principale ale primei tulpini, plantele au un model de dezvoltare mai rapid, la fel ca al doilea. După anumite lucrări cu indivizi hermaphrodiți, au apărut semințe feminizate de canabis de soi Early Skunk, care în 99% din cazuri sunt date numai de tufișuri de sex feminin. Hibridul nu a fost lăsat fără atenție și pe Cupe de canabis, a câștigat multe locuri de prestigiu. De exemplu, el a câștigat High Life Cup 2004 în nominalizările "Outdoor Cup" și "Super Cup". Mai târziu, în 2006, Skunk Early a câștigat din nou locul I în categoria "Outdoor Cup".

Gust și efect

Gustul fumului greu conține aceleași note intense de mirodenii dulci, cu acuitatea intrigantă de piper roșu ca și familia sa. Un parfum clasic dulce-picant va acoperi tufele Early Skunk. Efectul este afișat în senzația fizică și spirituală a sentimentelor calde, sublime combinate cu efect stone puternic de Indica. Conștiința va ajunge într-o dispoziție pozitivă, iar procesele de gândire vor fi eliminate din povara negativității și a stresului.

Aplicații medicale

Early Skunk a venit în același rând cu cele mai bune soiuri de canabis medical datorită proprietăților de vindecare care îi permit să fie utilizate împotriva unor astfel de probleme cum ar fi:

  • stres;
  • convulsii;
  • amorțeală;
  • migrenă;
  • tulburări ale apetitului;
  • depresie;
  • dureri fiziologice.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun