0

Great White Shark Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Indica / Sativa genetics
Tip Sativa/Indica
Înălțimea Central
Perioada de înflorire 8-9 săptămâni
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă Ridicat
Conținutul de THC
Aroma Dulce, Picant
Gust Dulce
Efect
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis din soiul Great White Shark oferă plante rafinate și grațioase, care vor crește doar de femele fructuoase. Acest fapt ameliorează anumite îngrijorări în timpul cultivării, dând încredere în obținerea recoltelor solide. Arbuștii se disting prin forme compacte cu o structură de ramificație densă, tipică pentru Indica. În stadiul de vegetație, sunt urmărite creșterea lor dinamică și formarea de tulpini puternice, pe vârful fiecărui dintre acestea va crește cola magnifică. Pe mugurii verzi ai inflorescențelor, vor apărea cristale albe, dând un aspect orbitor, care a afectat parțial numele soiului. Un strat gros de rășină, care acoperă conuri și frunziș, concentrează un procent ridicat de canabinoizi.

Origini și premii

Genotipul semințelor feminizate de canabis din soiul Great White Shark se bazează pe genele varietăților clasice de canabis cu o ascendență lungă, care include White Widow și Super Skunk. Datorită plantelor atent selecționate din fiecare dintre soiuri, crescătorii au reusit să combine cele mai bune atribute în timpul creșterii profesionale. Hibridul și-a confirmat calitatea, câștigând premii în cupele de canabis, astfel încât în 1997 a obținut locul 2 în două categorii: "Bio" și "Cannabis Cup" la HTCC, iar în 2005 a devenit câștigătorul la HLC în categoria "Hydro Cup"

Gust și efect

Gustul uimitor al fumului conține indicii bogate de ananas dulce, cu un gust picant de condimente. În parfumul Great White Shark, tonurile skunk clasice sunt încadrate de note de fructe și fructe citrice. Efectul captează complet starea mentală și fizică, dând o relaxare profundă al efectului stone. Corpul va fi turnat cu o lenea plăcută, iar mintea va găsi pacificări inaccesibile și reflexii pozitive.

Aplicații medicale

Efectul Great White Shark conține calitățile medicinale, care rezistă cu siguranță unor astfel de afecțiuni:

  • migrenă și durere fizică;
  • depresie;
  • convulsii;
  • insomnie și narcolepsie;
  • stres;
  • greață și vărsături;

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun