0

Lemon Skunk Feminised Silver

Specificaţii
Genetica Original Skunk x Citral
Tip Sativa/Indica
Înălțimea Pana la 150 cm
Perioada de înflorire Pana la 60 zile
Mirosu in timpul infloririi Mijlociu
Recoltă de la 800 g/m ² / 800 g/m²,Ridicat
Conținutul de THC 19%
Aroma Citrus
Gust Dulce, Citrus
Efect înălțătoare, revigorant, inspirație, relaxare
14.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de cannabis de soiul Lemon Skunk difera cu o perioadă întârziată de creștere, dar nu vor face proprietarului probleme. Nu vă fie teamă de dezvoltarea întârziată a germenilor, ca începutul sativa va compensa timpul pierdut în timpul perioadei de înflorire cu creșterea intensivă. Pe tufele fermecătoare Lemon Skunk se formează frunze grațioase verzi pal și fructe, care sunt acoperite cu o dantelă de tricomi portocalii delicioase care produc cu generozitate rășină parfumată. Origine În genetica soiului Lemon Skunk sunt prezente genele soiurilor, care sunt considerate ca fiind cei mai buni reprezentanți ai canabis: Skunk și Citral. Genele sativa puternice trag mugurii strict în sus, dar structura lor deschisă oferă transmisie de lumină excelentă chiar și spre ramurile de jos, ce crește în mod semnificativ randamentul hibridului. Semințele de cânepă feminizate de soiul Lemon Skunk produc muguri, care arată eleganța stilului sativa: își păstrează culoarea fermecătoare verde deschisă a frunzelor până la recoltare.

Gust și efect

Baza de aromă unica a Lemon Skunk sunt note de lămâie și skunk clasice care fac mirosul culturii mai mult decât simplu ușor de recunoscut. Respect deosebit merită efectul puternic echilibrat, care îmbunătățește lucrul creierului și activitatea fizică, însoțit de un sentiment de relaxare profundă. Cultura promovează creșterea sociabilității. Aplicaţii medicale Medicina moderna a apreciat proprietățile curative ale Lemon Skunk. Hibridul ameliorează perfect durerea și atacurile de migrenă, ameliorează spasmele musculare și returnează somnul sănătos. În plus, soiul poate fi utilizat în tratamentul astmului, autismului, anorexiei și glaucom.

Cultivare

Chiar și cultivatorii fără experiență pot cultiva semințe feminizate de soiul de canabis Lemon Skunk, la ce vor contribui capacitățile excelente de adaptare a culturii și simplitatea ei uimitoare.
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun