0

OG Kush Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Chemdawg x {Lemon Thai x Hindu Kush, Pakistan}
Tip Sativa/Indica
Înălțimea Pana la 300 cm
Perioada de înflorire 8-9 săptămâni
Mirosu in timpul infloririi Mare
Recoltă Ridicat
Conținutul de THC 24%
Aroma Citrus, Putred
Gust Citrus, Amar
Efect înălțătoare, psihedelice, stupoare, relaxare, leneș, somnoros, îmbătător
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis de OG Kush cresc din plante feminine șic cu o structură organică subtilă. Datorită faptului că lumina este absorbită de fiecare celulă și umple tufișurile cu forțe vitale. Frunzele și inflorescențele OG Kush emane în mod activ rășina și cristalele care asigură cel mai înalt nivel de THC. Cultivatorii planetei respectă și iubesc pe acest soi pentru marile producții de conuri de primă clasă. Amatorii vor trebui să fie atenți la cultivarea semințelor feminizate de canabis de la OG Kush și să asigure un habitat decent pentru arbuști. Ca recompensă, vor primi experiență neprețuită și produs finit excelent. Grădinarii cu experiență se vor descurca cu ușurință cu OG Kush și pot experimenta cu diferite tipuri de cultivare.

Origini și premii

Lucrările de selecție cu încrucișarea soiurilor unice de la Chemdawq și hibridul de Lemon Thai x Hindu Kush din Pakistan au fost efectuate de crescătorii din cea mai înaltă categorie. Munca lor și dorința de a da lumii ceva special au produs o varietate fenomenală OG Kush, care a urcat în cele din urmă piedestalul celor mai buni reprezentanți ai speciei.

Gust și efect

OG Kush emană o aromă puternică, care caracterizează Indica de primă clasă, în care există note de fructe dulci ale pasiunii și citrice. Fumul gros are un gust excelent de brânză, cu nuanțe subțirici de fructe. Efectul lui OG Kush va impregna corpul cu oboseală plăcută, iar mintea se va umple de emoții de bucurie și gânduri creative.

Aplicații medicale

Medicii din țările care au legalizat canabisul medical prescriu OG Kush pentru a elimina probleme cum ar fi:

  • depresie;
  • insomnie;
  • apetit scăzut;
  • durere și amorțeală;
  • stres și anxietate;
  • migrenă.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun