0

Orange Bud Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Skunk genetics
Tip Predominant sativa
Înălțimea Central
Perioada de înflorire 8-9 săptămâni
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă Ridicat
Conținutul de THC înalt
Aroma Fruct, Citrus
Gust Citrus
Efect
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis ale soiului Orange Bud conțin genetică stabilizată, dovedită de ani de existență. Hibridul este dotat cu cele mai bune calități ale familiei de Skunk. El a câștigat gloria indestructibilă și dragoste a lumii de creșterea previzibilă și de un randament surprinzător de ridicat. Cultivarea va aduce placere crescătorilor de canabis de orice grad, deoarece Orange Bud este necapricios și se coace extrem de repede. Plantele au cole masive, îngroșate dens cu muguri verzi de inflorescențe cu stigme portocalii strălucitoare, care determină numele soiului. Pe frunze și conuri se vor afla cristale strălucitoare.

Origini și premii

Tulpina Orange Bud a fost dezvoltată în California solare în anii 80, ceea ce ia dat calitățile unice ale unui stat legendar și ale timpurilor celebre. În genotipul semințelor de cânepă feminizată din soiul Orange Bud se află genele Sativei mexicane și columbiane și Indicei afgane. Soiul a devenit unul dintre cele mai bune nu numai în rândul familiei Skunk, ci și al altor specii. Acest lucru este confirmat de victoriile sale în cupele de canabis, unde a luat:

locul 2 în 1994 în nominalizarea "Bio Cup";

Locul 3 în 2002 și 2006 pe HLC;

Gust și efect

Fumul trece ușor prin tractul respirator lăsând în urma gustul fructelor dulci și citricelor - grapefruit, mango, portocaliu rosu. Cu acest lucru soiul este superior celorlalte soiuri de tip Skunk cu o paletă de aromă mai puțin plăcută. Tufișuri Orange Bud emană o briză de lamâie dulce și flori de portocaliu roșu cu tonuri de nectar din fructe tropicale, precum și o cusătură răcoritoare de menta cu garoafe. Efectul energizează și motivează creativitatea, eliberând gândurile din jugul negativității și stresului.

Aplicații medicale

Impactul Orange Bud este excelent pentru tratarea multor boli și a simptomelor lor, în timp ce tulpina nu are efecte secundare și contraindicații. Lista problemelor acoperite include:

  • durere și amorțeală a corpului;
  • stres;
  • atacuri de panică;
  • depresie;
  • oboseală cronică;
  • tulburări ale apetitului.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun