0

Power Plant Gold

Specificaţii
Genetica African sativa
Tip Predominant sativa
Înălțimea Pana la 150 cm
Perioada de înflorire 8-9 săptămâni
Mirosu in timpul infloririi Mic
Recoltă Pana la 600 gr/m2
Conținutul de THC 15%
Aroma Floral, Putred, Picant
Gust Dulce, Citrus, Putred
Efect înălțătoare, inspirație, psihedelice, stupoare, relaxare, îmbătător
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis a soiului PowerPlant au câștigat foarte repede popularitate pe piața de marijuana datorită stabilității unice a lăstarilor, modestiei, randamentului și impactului intensiv asupra rastamanului. Soiul este deosebit de potrivit pentru cultivarea în interior și pe terenul deschis. Atunci când creșteți PowerPlant în aer liber, trebuie să vă amintiți că cultura se va simți confortabilă doar într-un climat mediteranean cald. Înălțimea plantei nu atinge mai mult de 150 de centimetri. În partea de sus a tufișurilor se formează o cola centrală de aproximativ 30 de centimetri, saturată cu o cantitate imensă de rășină parfumată.

Origine

Povestea PowerPlant este destul de interesantă și neobișnuită pentru majoritatea culturilor moderne. Soiul a fost creat de o lungă selecție a celor mai buni reprezentanți ai unui soi necunoscut, care s-a născut în Africa de Sud. Datorită geneticii excelente, semințele feminizate de canabis din soiul PowerPlant nu vor da probleme în timpul cultivării nu numai unui profesionist cu experiență, ci și unui începător.

Gust și efect

În ciuda puterii enorme ascunse în lăstari PowerPlant, cultura are un gust moale dulce și o aromă fermecătoare picant răcoritoare. Rășină a hibridului conțină un număr record de THC, care este foarte rar printre culturile de Sativa. Un procent ridicat de canabinoizi a dat culturii un efect cerebral puternic, suplimentat de un efect destul de pronunțat euforic.

Aplicații medicale

PowerPlant este un tip remarcabil de canabis medical utilizat în tratamentul unei varietăți de tulburări mintale. Cultura ajută la stabilizarea stării pacienților care suferă de tulburări afective, oboseală cronică, reducerea patologică a dispoziției, crize de furie și amnezie retrogradă.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun