0

Somango Feminised Gold

Specificaţii
Genetica Super Skunk x Big Skunk Korean x Jack Herer
Tip Predominant indica
Înălțimea Central
Perioada de înflorire Pana la 80 zile
Mirosu in timpul infloririi
Recoltă Mediu
Conținutul de THC înalt
Aroma Fruct, Citrus, Mentă
Gust Citrus, Mentă
Efect relaxare
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis ale soiului Somango vor crește în tufișuri de sex feminin groase, plăcute și mirositoare. Acest soi admiră oamenii cu gustul și calitățile sale aromatice, iar aspectul plantelor va aduce placere estetica. Amestecul genetic a dat un efect ușor și un conținut ridicat de THC. Avantajul soiului Somango este că nu aveți nevoie să-l urmăriți și să aveți grijă de el. Pur și simplu oferiți-l condiții confortabile, și veți fi răsplătiți cu recolte semnificative.

Origini și premii

Somango este un amestec de genetică a lui Jack Herer și Big Skunk cu adăugarea proprietăților de autoinflorire. Numele primar al soiului a fost Soma # 5, dar din cauza gustului bogat al mango-ului a fost transformat într-un nume mai atractiv. Crescătorii au făcut o treabă excelentă și acum ne putem bucura de această plantă minunată.

Gust și efect

Somango este una dintre cele mai aromatice și delicioase soiuri care există în prezent. Este greu să nu te îndrăgostești de el, pentru că tufișurile verzi și luminoase emană un amestec paradisiac de citrice, nuci și arome proaspete de menta. Când inspirați fumul al acestui soi, puteți simți gustul de mango coapte și de limonadă de ghimbir. Efectul vă acoperă cu un voal transparent de liniște și euforie, absorbind în organism prin energia de tonifiere. Somango este potrivit pentru utilizare în orice moment al zilei. Prin acțiunea sa vă puteți bucura atât de odihnă activă, cât și de pasivă.

Aplicații medicale

Proprietățile ale soiului Somango îl fac unul dintre cele mai bune medicamente împotriva:

  • depresie;
  • atacuri de panică;
  • stres;
  • tulburări bipolare;
  • durere fizică.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun