0

White Russian Feminised Gold

Specificaţii
Genetica AK-47 х White Widow
Tip Predominant indica
Înălțimea Central
Perioada de înflorire Pana la 60 zile
Mirosu in timpul infloririi Mare
Recoltă 350-500 gr/m2
Conținutul de THC 22%
Aroma Dulce, Citrus
Gust Dulce, Citrus, Putred
Efect înălțătoare, creative, stupoare, relaxare, îmbătător
21.00Ron

Descriere

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis de soiul White Russian produc lăstari luxoși, moderat magnifici, pe care se formează inflorescențe dense și rășinoase. În timpul perioadei de maturare, tufișurile sunt acoperite cu o împrăștiere încântătoare de cristale de diamant, ceea ce dă impresia că tufișurile sunt acoperite cu pudră de zăpadă strălucitoare albă. Tufișurile White Russian au o structură tipică pentru soiurile de Indica dominantă: în centrul plantei se formează cola principală de dimensiunea mare de unde pleacă un număr semnificativ de ramuri.

Origine

De o popularitate deosebită a soiului White Russian se bucură producătorii din Franța, California și Italia, deoarece clima lor face posibilă creșterea pe teren deschis. La cultivarea pe teren deschis lăstarii sunt acoperite cu cristale la aproximativ a cincea săptămână de înflorire. Semințele feminizate de canabis ale soiului White Russian au o genetică excelentă. Această specie a fost creată prin fuziunea genelor White Widow și AK-47 în anii 90 ai secolului trecut.

Gust și efect

Dacă există un parfum ideal în lume, atunci, dincolo de orice îndoială, aparține lui White Russian: în buchetul său impecabil, se aude clar un miros de citrice proaspăt, completat în mod armonios de notele fermecătoare ale unui skunk clasic și ale dulceții luxoase. Efectul culturii se distinge printr-un efect cerebral încrezător, însoțit de euforia plăcută și activitatea cerebrală și motorie crescută.

Aplicații medicale

Conținutul ridicat de THC a oferit White Russian cu un efect terapeutic pronunțat. Hibridul este adesea folosit pentru a opri durerea severă, greața, spasmele musculare și ameliorarea stresului emoțional. De asemenea, utilizarea sa este posibilă pentru a atenua starea bolnavilor care suferă de tulburări psihice care nu pot fi corectate prin mijloace tradiționale.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun